Skip to main content
Gå tillbaka

Dynamiskt och vitalt immunförsvar

Du kan ha ett dynamiskt och smart immunförsvar som skyddar dig mot infektioner samtidigt som du lever i inre harmoni med alla mikrober som bor inuti dig och din mage-tarm.

Immunförsvaret är ett av våra mest spännande och komplicerade system. Det bor överallt i hälsa kroppen. Att ha ett balanserat, flexibelt, smart och dynamiskt immunförsvar är nyckeln till hälsa på lång sikt.

Läs mer om hur du stärker ditt immunförsvar naturligt under Tjänster & Tester. Magens och tarmens hälsa, näring, hormoner, stress, sömn, cellenergi samt miljögifter spelar alla en viktig roll för immunförsvaret. Det är allra viktigast att börja med kost, näring, tarmhälsa och sömn när du vill få ett starkt och balanserat immunförsvar, så mitt tips är att börja läsa där. När du kommer på besök och vi börjar arbeta tillsammans för att bygga upp din hälsa, så får du ta del av min bok ”Ditt fantastiska immunförsvar” i digital form. Boken är laddad med otaliga tips på hur du är frisk och stark helt naturligt. Boken kommer också att finnas att köpa i den webbutik som lanseras inom kort.

Du kan skydda och stärka dig med näring örter och livsstil.

Gå tillbaka