Skip to main content
Gå tillbaka

Harmoniska hormoner genom livet för både kvinnor och män

Du kan ha hormoner i balans för energi, vitalitet, långsamt och harmoniskt åldrande och en frisk kropp som har lust och glädje i behåll.

Du får stöd för naturlig hormonell hälsa genom hela kvinnolivet. Jag har hjälpt tusentals kvinnor att få harmoni, styrka, energi och balans.

När du kommer på besök och vi börjar arbeta tillsammans för att bygga upp din hälsa, så får du ta del av min bok ”Härliga hormoner” i digital form. Boken handlar om kvinnans hormonella liv genom livets olika faser. Den går igenom hormonerna och dess funktioner för kroppen och hela måendet. Du får lära dig hur du ska äta för att bygga och balansera hormoner, hur du optimerar din kropp för att hantera dem och du får tips om hur du balanserar vanliga symtom. Det finns information om bioidentiska hormoner ifall du skulle vilja prova det när livet ändrar sig och det kanske behövs lite extra energi och stöd. Boken kommer också att finnas att köpa i den webbutik som lanseras inom kort.

Män får också hjälp att optimera sina hormoner och det brukar ge kraft, hälsa och energi tillbaka om den har försämrats över åren.

Skapa en hälsosam graviditet

Jag hjälper kvinnor före och under en graviditet med råd om kost och näring för en hälsosam graviditet för både mamma och bebis. När du kommer på besök och vi börjar arbeta tillsammans för att du ska kunna skapa just detta under de viktiga månaderna, så får du ta del av min bok ”En hälsosam graviditet”. Den går igenom bra mat för mamma och bebis, viktiga näringsämnen för att skapa friska bar och den har tips på hur du på naturligt sätt undviker vanliga symtom som kan uppstå under graviditeten. Boken kommer också att finnas att köpa i den webbutik som lanseras inom kort.

Gå tillbaka