Skip to main content

Kundrecension

Ingrid-Marie

Ingrid-Marie berättar

Jag ville ha hjälp med biokemisk reparation efter att ha insett att jag är sockerberoende och slutat med socker och kolhydrater kort innan jag började. Men även för ständiga rivsår på kroppen när jag åt t.ex. fisk, bristande mimik i ansiktet, uttryckslösa ögon, brist på känslor, en överaktiv hjärna, klåda runt ögonen, problem med ständig hunger. Vidare var jag trött och frusen med underfunktion av sköldkörteln.

Jag mådde verkligen dåligt. Livet var tungt! jag upplevde att jag ”suttit fast i livet” sedan 25 år tillbaka. Jag var väldigt trubbig och aggressiv, hjärnan tolkade välmening och omsorg som kom i min väg som något negativt, där jag svarade med aggressivitet och taggarna utåt. Fick jag beröm eller ett erkännande från någon, kunde mitt ansikte inta en stram och sur min som lämnade den jag talat med, mycket förundrad över vad som hände i vår möte. Speglingarna med omgivningen innebar ständiga konflikter och missförstånd, då jag hade svårigheter att läsa av andra människor. Jag hade även en bristande koncentrationsförmåga med en överaktiv och splittrad hjärna.

Vi har gjort olika funktionsmedicinska tester som stöd för att veta vad som är rätt för mig på min väg till riktig läkning. Vi har gjort en hårmineralanalys flera år i rad, varav den första visade på skyhöga värden av kvicksilverförgiftning. Vidare har vi gjort en gentest för att se exakt vilken typ av kost som passar mig och vilka svagheter kroppen har. Vi har även testat signalsubstanser för att se vilka brister som finns och hur vi ska hjälpa mitt nervsystem. Vi testar regelbundet mina hormoner för min underfunktionen av sköldkörteln och vi har testat om mina könshormoner behöver stöd för att hjälpa mig med min energi. Vi testar fettsyror för att se om jag behöver balansera dem för hjälp med inflammationer och energi till cellerna.

Vi har med största varsamhet, avgiftat kroppen på minsta cellnivå, justerat tillskotten efter tester och reglerat kosten. Jag har även amalgam-sanerat mina tänder på Johannas inrådan – med extra insatser med avgiftningen i samband med det.

Johanna har med kliniska tester, individanpassat behandlingen på minsta cellnivå för att få med hela bilden av vad som händer i kroppen.

Jag har träffat Johanna 2-3 ggr per år sedan 2013 – samt haft regelbunden kontakt per mejl. Jag upplever att jag har fått kloka och kompetenta råd och instruktioner, där Johanna har bidragit med sin gedigna erfarenhet och expertis.

Det var en stor lättnad att få svar på varför jag mådde så dåligt med skyhöga värden av kvicksilverförgiftning i hjärnan och cellerna. I samband med min amalgam-sanering fick jag rådet att inte sanera för snabbt.

Efter att ha avgiftat kroppen i två år, inledde jag en sanering där jag tog en tand var tredje månad med extra insatser avgiftning innan, under och efter ingreppet. Saneringen gav inga biverkningar och kroppen drog en suck av lättnad när min tandläkare när tog den sista fyllningen.

Som terapeut, arbetar Johanna både djupare och bredare än skolmedicinen och får på så sätt fram en större helhetsbild bild vad som händer i människokroppen. Med testresultaten kan hon sedan sätta insatser exakt där de behövs. En åtgärd jag finner extra viktigt när man är i klimakteriet. Johanna har även bidragit med kostråd som passar min känsliga kroppskonstitution och jag vet nu äntligen vad jag ska äta efter många, många år av att ha testat olika kosthållningar. Jag uppskattar att få expertråd vad som passar just mig, när det gäller kost och tillskott i den djungel av hälsoråd som finns på marknaden.

Omgivningen finner mig stabilare och jag känner mig mer välbalanserad. Hjärnan är betydligt lugnare än tidigare, jag har numera mimik i ansiktet, uttrycksfulla ögon och till och med lite utstrålning ibland.

Speglingarna med omgivningen har förändrats därefter, med betydligt färre konflikter då jag är mer inkännande och mindre aggressiv. Vid möte med helt okända människor på promenad ser jag dessa speglingar så tydligt – jag ler och hälsar vänligt och möts av samma vänliga bemötande – för mig är det en väsensskild förändring.

Först nu, kan jag känna vad jag verkligen vill i livet, då jag är mer i kontakt med mitt inre och mina känslor.

Ingrid-Marie, 62 år

Gå tillbaka

Ta reda på vad just du behöver

Du behöver inte veta vad du vill ha hjälp med. Kom som du är. Din kunskap dig och min erfarenhet av tusentals klienter i tre decennier är det underlag vi behöver för att ta första stegen till ett friskare liv för dig direkt.

Boka tid direkt

Leave a Reply