Skip to main content

Kundrecension

Caroline

Nu har det gått två år sedan jag träffade Johanna första gången. Då var varken jag eller min man säkra på att jag skulle orka med behandlingen. Samtidigt hade vi blivit rekommenderade att uppsöka Johanna och min man hade då redan påbörjat sin behandling sedan några år tillbaka. Efter mina utmattningsdepressioner hade jag svårt att komma tillbaka till en stabil tillvaro trots skolmediciner, terapier, meditation/yoga och träning. Det var något som fattades och som jag inte kunnat hitta någonstans inom den traditionella vården.

Så småningom förstod jag att det fanns flertalet tester att ta, tester som du inte får göra någonstans i den svenska sjukvården. Tester som kunde ge mig svart på vitt hur det står till med mina signalsubstanser, varför jag mår bra av en viss sorts mat och vilka ämnen jag saknar och behöver fylla på med via tillskott. Saker som jag hela tiden ”känt” fick jag på pränt som resultat av olika tester. Det har gjort att jag känner mig tryggare.

Johanna är mycket kunnig inom sitt område och det är ibland svårt att ta in all information hon delar med sig av, men huvudsaken är att hon har ett funktionsmedicinskt perspektiv och vet hur kroppen och hjärnan fungerar.
Jag arbetar numer heltid och har även ork för familj och vänner. Jag behöver inte längre gå och vila mig direkt efter jobbet för att jag känner mig helt slut i huvud och kropp. Jag är inte längre rädd för att ”ramla ner i ett stort svart hål”. Det har krävts energi, engagemang, tålamod och att jag har prioriterat mina resurser, både ekonomiska och tidsmässiga, under min behandling. Men det är det värt, eftersom det handlar om något av det viktigaste jag har – min hälsa.

Gå tillbaka

Ta reda på vad just du behöver

Du behöver inte veta vad du vill ha hjälp med. Kom som du är. Din kunskap dig och min erfarenhet av tusentals klienter i tre decennier är det underlag vi behöver för att ta första stegen till ett friskare liv för dig direkt.

Boka tid direkt

Leave a Reply