Skip to main content

Kundrecension

Fredrik

Efter att ha blivit utmattad var kroppens signaler på högsta volym. Varenda rörelse tog emot. Det gjorde mig rädd. Rädd för att inte orka. En ork som jag alltid har levt på i mina prestationer.

Efter att ha fått Johanna rekommenderad, gick jag dit med höga förväntningar om att här fanns räddningen. De blev snabbt punkterade eftersom Johanna helt enkelt sade som det var. Tester och kosttillskott är bara en del i ett tillfrisknande, de är ett stöd för att man ska orka med den resa man behöver göra själv. Även om det var jobbigt att höra just då så kan jag i efterhand se att det var precis vad jag behövde höra. Äntligen någon som hade kunskap och erfarenhet att säga som det var.
Jag fick snabbt förtroende för Johannas personlighet och kompetens. Utöver min familj vill jag beskriva henne som tryggheten på min väg till ett hållbart fungerande liv. Johanna gör tester som svart på vitt visar på eventuella brister och kompletterar sedan dessa med en enorm kunskap inom beteendevetenskap, funktionsmedicin och näringsterapi.

Mina värden är nu överlag bra. Det har kostat på, men jag är Johanna evigt tacksam för att jag mår så mycket bättre utan gluten, socker och övrig stimulans. Ibland fuskar jag, men det har jag marginaler till. Jag har ett väl fungerande liv och inser mina begränsningar, men jag är aldrig rädd för dem vilket var fallet tidigare. Mitt liv är numera så mycket mer än bara mina prestationer.

Gå tillbaka

Ta reda på vad just du behöver

Du behöver inte veta vad du vill ha hjälp med. Kom som du är. Din kunskap dig och min erfarenhet av tusentals klienter i tre decennier är det underlag vi behöver för att ta första stegen till ett friskare liv för dig direkt.

Boka tid direkt

Leave a Reply