Skip to main content
Kundrecension

Miriam Bonassi

Kundrecension

Miriam Bonassi

Miriam berättar

Jag – en levnadsglad, positiv, energisk och aktiv människa, ja så var det fram till för lite mer än 2 år sedan. Plötsligt en dag förändrades allt, sakta men säkert kom tröttheten smygande och jag tappade livsgnistan, var ständigt trött, orkeslös och loj. Drog mig undan allt och alla, ville bara sova…

När jag mådde som sämst slog ödet till- Jag tror stenhårt på att det finns en mening med allt, även om man kan ha lite svårt att förstå det när man är mitt uppe i någonting!

Där satt jag på ett café i Stockholm och in kommer hon denna underbara kvinna som jag inte hade träffat på 30 år och som jag inte hade så stor koll på vad hon arbetade med.

Vi bestämde att vi skulle ses över en middag och två veckor senare satt vi där. Jag berättade för Johanna hur jag mådde och genast sa hon att jag kan hjälpa dig.
Sagt och gjort, jag fyllde i ett ”häfte” med frågor om mitt hälsotillstånd och Johanna kom fram till att jag troligen hade brist på hormoner. Detta hade ingen av de läkare jag själv varit i kontakt med ens nämnt att det skulle kunna vara, utan de avfärdade allt med att säga att jag troligen hade ett virus i kroppen.
Blodprov togs och mycket riktigt, så var fallet.

Jag har fullt förtroende för Johanna och kan varmt rekommendera henne!
Hon är det som många läkare inom vården inte är idag; proffsig, otroligt kompetent, förtroendeingivande, påläst, tar sig tid att lyssna och är en bra lyssnare, saklig och håller sig ständigt uppdaterad på vad som händer inom hennes område.

Hon får mig att känna mig lugn och trygg i min ”sjukdom”, lyssnad på och framför allt så har hon gjort så jag har fått tillbaka min livsgnista, vilket innebär att jag kan leva livets glada dagar!

Så tacksam för att Johanna kom in i mitt liv den där dagen, du är bara bäst!!

Miriam Bonassi, 66 år

Gå tillbaka

Ta reda på vad just du behöver

Du behöver inte veta vad du vill ha hjälp med. Kom som du är. Din kunskap dig och min erfarenhet av tusentals klienter i tre decennier är det underlag vi behöver för att ta första stegen till ett friskare liv för dig direkt.

Boka tid direkt

Leave a Reply